Keskustelu käyttäjästä:Lennu

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

T: Mites kun noi luokat, niin nyt menee suoraan editointisivulle kun sellaista luokka-linkkiä painaa. Saatko vaihdettua niin, että menee suoraan normaalille/katselusivulle?

L: Ihmettelin itse ihan samaa äsken. Jos kirjoitat luokka:vag kaikki pienellä niin menee selailusivulle ja Luokka:VAG niin menee editointisivulle näköjään. Vähän erikoinen ominaisuus.

J: olen kirjoittanut VAG:n isoilla luokkiin, löydin muutaman pienellä. Toinen asia on luokka VW, onko se hyvä, vai käytämmekö Volkswagen -luokkaa. Käykö että ensimmäinen kirjain on isolla (pl. VAG, VW)?

T: Tuon kukkalogon vois vaihtaa johonkin autokuvaan.. johonkin piirrettyyn autokuvaan, mistä ei tunnista auton merkkiä tai mallia.

L: vaihdetaan kyllä heti kun graafikkomme saa taiottua logon kuntoon.. :)

T: Odottelemme tuota logoa tuonne kukan tilalle :D Tuomas 10. elokuuta 2005 kello 20:32:58 (EEST)

L: Vähän kiirettä pitänyt tällä viikolla. Vaihdoin Audini MarcusS:n Cordobaan ja meni melkein 2 päivää vaihdon kanssa sählätessä. Nyt kuitenkin sain logon vaihdettua uuteen.. --Lennu 12. elokuuta 2005 kello 11:03:01 (EEST)

Kellonaika[muokkaa]

Kellonaika näyttäisi olevan 3 tuntia jäljessä, ainakin tuolla Tuoreet muutokset -sivulla. Tuomas 10. elokuuta 2005 kello 21:17:31 (EEST)


Logosta[muokkaa]

Eikös tuommoiset yleiset keskustelut kuten tuon logo-jutun voisi laittaa kahvihuoneeseen? Kommentoin jo tuonne Keskustelu_käyttäjästä:Tuomas, mutta tuommoiset yleiset asiat varmaan olisi helpompi löytää kahvihuoneesta. Ja sitten voisit ehkä vilaista Käyttäjä:FSO/ehdotus_ohjeeksi --FSO 9. Augustta 2005 kello 15:26:37 (EEST)

Aivan totta jälleen kerran. Laitan jatkossa kaikkia yleisiä kahvihuoneeseen. Nuo yleiset ohjeet on minusta aika hyvä. Luonnollisesti pientä muutettavaa ja lisättävää aina on, mutta erittäin hyvä pohja ohjeille! Minun puolestani voidaan ottaa käyttöön vaikka heti. --Lennu 9. Augustta 2005 kello 15:57:47 (EEST)
Jos kelpaa, laita se ihan vapaasti ohjeeksi. Sinähän olet ylläpitäjä (?) ja ohje on suojattu. --FSO 9. Augustta 2005 kello 16:00:01 (EEST)
Muutettu ohje uuteen. Poistan vielä suojauksen tuosta niin päästään muokkaamaan.

FSO[muokkaa]

Annoin FSO:lle administraattorin oikeudet. Tuomas 27. elokuuta 2005 kello 21:08:19 (EEST)