Keskustelu käyttäjästä:Tapi0

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Laita viestiä rohkeasti, pyrin vastaamaan siihen mahdollisuuksieni mukaan. Yleiset AutoWikiin liittyvät asiat kannattaa laittaa kahvihuoneen puolelle. Suosittelen, että otsikoit ja allekirjoitat (--~~~~) juttusi. Aion vastata tiedusteluusi tällä sivulla, ja jos kirjoitan jotain sinun keskustelusivulle, toivon sinun vastaavan sinne.

Sellanen ip-osoite kun 94.142.131.241 spämmää aika ahkerasti erilaisia linkkejä artikkeleihin ja luo uusia artikkeleita jotka sisältävät vain jotain viagralinkkejä joten olisiko mahdollista jotenkin estää tuota käyttäjää muokkaamasta sivuja? Olen aikas monta artikkelia palauttanut tällekkin illalle..--M1kk0 18. huhtikuuta 2011 kello 01.37 (EEST)

Se IP-osoite on jo estettynä. En ole itse noita kerinnyt vaan poistelemaan ja palauttelemaan. Mutta kiitos avusta. :) --Tapi0 18. huhtikuuta 2011 kello 14.56 (EEST)

Tervehdys. Näyttää nykyisin olevan aika hiljaista täällä, sinä olet näemmä yksi joka vielä jaksaa touhuta. Olen siirtänyt joitain Wikipediaan kirjoittamiani artikkeleita tänne ja tarkoitus on siirtää loputkin kirjoittamani artikkelit. Tarkoituksena on myös tehdä lisää artikkeleita, toki lähinnä käännöstyönä. Voitko luoda luokan Renault-moottoreille, koska nuo artikkelini ko. tehtaan moottoreista ovat nyt ilman luokkaa. Onko OK, että nuo moottoriartikkelit on muotoiltu kyseisellä tavalla, vaikka se poikkeaakin Autowikin virallisesta muodosta. Itse koen että on turhaa kirjoittaa jonkin moottoriperheen joka versiosta ja variantista omaa artikkelia. Siitä tulee melkoista silppua ja kokonaiskuva jää täysin kadoksiin. --Fuller 6. syyskuuta 2012 kello 20.57 (EEST)

No moi. Hiukan on hiljaista täällä juu ja itsellänikin on ollut vähän kiireitä ettei ole kerinnyt pahemmin tänne touhuamaan. Olet näemmä itse jo osannutkin tuon luokan tehdä ja kyllähän nuo kelpaa tuollaisenaan paremman puutteessa. Täällä on jo muutenkin muutama tuollainen artikkeli tehtynä joistakin moottoreista. Toki jos noista moottoreista löytyy tarkempaa tietoa, olisi suotavaa tehdä niistä oma artikkelinsa Autowikin mallin mukaan. --Tapi0 18. syyskuuta 2012 kello 07.03 (EEST)

Tervehdys. Tyhjentäistkö välillä poistettavien artikkeleiden luokan ja läppää samalla estoja päälle. Turha pitää tiedostoissa kaikkea roskaa. Terveisin--Fuller 22. marraskuuta 2012 kello 14.30 (EET)


Tervehdys. Voitko tehdä jotain artikkelissa Jeep olevalle kappaleelle Triviaa. Siinä oleva tieto on ihan oikeasti täyttä tuubaa, mutta koska sivu on suojattu, en pääse sitä muokkaamaan. Perusteluna käytän tekemääni artikkelia Willys MB ja sen kappaletta "Jeep"-nimen alkuperästä. Artikkelista löytyy tekstilleni lädeaineistoa, tällaiselle tekstille, joka Jeeep-artiikkelissa on, en ole löytänyt mistään yhtenevyyttä.--Fuller 23. marraskuuta 2012 kello 10.45 (EET)

Moro. Muokkasin tuota Jeep-artikkelia kopioimalla tiedot Willys MB -artikkelista. Tuossa on sellainen suojaus päällä ettei anonyymit sekä uudet käyttäjät pysty muokkaamaan. --Tapi0 23. joulukuuta 2012 kello 12.54 (EET)

Tervehdys. Voisit taasen alkaa tyhjentämään poistettujen artikkelien osiota. Olen sinne kasannut roskia, ja varmaan toinen mokoma on vielä tulossa. Laitoin poistoon myös sellaisia "artikkeleita", jotka eivät palvele sen paremmin lukijaa kuin Autowikiäkään. Niitä ei ole kukaan muokannut eikä varmaan muokkaa, on helpompaa kun joku tekee joskus uuden artikkelin. Näitä ihan oikeasti paranneltavia ja kuvitusta kaipaaviakin on satoja artikkeleita. Siihen artikkelitoiveet ja omat artikkelit päälle. A Vot.--Fuller 13. tammikuuta 2013 kello 19.44 (EET)


Tervehdys. Voitko laittaa eston tälle: Käyttäjä:Alphonsopwlc. Sieltä tulee roskaa yhtä nopeasti kuin sitä ehtii poistaa.--Fuller 2. toukokuuta 2014 kello 18.11 (EEST)


Hoisie, voisko laittaa mediawikin php:n ini_set("display_errors", 0)? tai vastaavan editoinnin tehdä php.ini:n (vaatinee yhteydenottoa serviaan) että sais noi koko vuoden saitilla roikkuneet rumat varotukset pois sivun ylälaidasta --stt

Olette päivittäneet MediaWikin ja käyttäneet vanhaa LocalSettings.php:ta. Ottakaa käyttöön uusi LocalSettings.php ja tehkää siihen tarvittavat muutokset. Oheisen linkin avulla voitte myös muuttaa vanhan LocalSettings.php:n toimimaan uudessa MediaWikissä.
https://www.mediawiki.org/wiki/Manual:Upgrading#Adapt_your_LocalSettings.php
Olen kironnut jo pitkään sivujenne virheitä, mikäli tarvitsette apua MediaWikin kanssa, voin auttaa mielelläni. Olin joskus aikeissa massadumpata kaikki artikkelit talteen, toisaalle nettiin, mutta sekään ominaisuus ei virheiden vuoksi toiminut. --88.113.81.218 23. joulukuuta 2015 kello 13.26 (UTC)
Autowiki on ollut jo korjattuna ja toiminnassa jonkin aikaa taas. Oli pitkään rikki, koska ylläpitävä taho muuttui ja sivusto jäi hunningolle kunnes saatiin yhteyksiä ylläpitoon. --Tapi0 (keskustelu) 8. tammikuuta 2017 kello 21.49 (EET)

Tervehdys Tsekkaatko käyttäjien Calccu ja Calibra ip-osoitteet. Kummankaan kohdalta ei löydy kirjaamisaikaa, mutta etenkin jälkimmäistä on vaikea estää nimikkeellä "Sopimaton käyttäjätunnus" --Fuller 11. lokakuuta 2021 kello 09.51 (EEST)

Ei löydy tuollaisilta käyttäjänimiltä muokkauksia eikä kumma kyllä ip-osoitteitakaan. --Tapi0 (keskustelu) 11. lokakuuta 2021 kello 16.33 (EEST)
Näitä vastaavanlaisia on tuolla käyttäjäluettelossa useampia. Epäilyttäviä tapauksia, joten poistetaan nimikkeellä "Sopimaton käyttäjätunnus".--Fuller 11. lokakuuta 2021 kello 19.53 (EEST)