Muokataan sivua Ford Transit Connect

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 31: Rivi 31:
 
{{Pääartikkeli|Ford Transit Connect II}}
 
{{Pääartikkeli|Ford Transit Connect II}}
  
Transit Connect Van -mallia valmistetaan kahdella eri akselivälillä, ja se on saatavissa bensiini- tai dieselmoottorilla. Moottorista riippuen vaihteistona on viisi- tai kuusivaihteinen manuaalivaihteisto tai kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Etumatkustajan kaksoisistuimen ansiosta Transit Connect Van –malliin mahtuu kuljettaja ja kaksi etumatkustajaa. Henkilökuljetin Transit Connect Kombi –malliin mahtuu seitsemän matkustajaa. Paremmin varustettuina henkilökuljettimina mallistoon kuuluu viisipaikkainen Tourneo Connect tai seitsemänpaikkainen Grand Tourneo Connect.
 
<br style="clear:both" />
 
 
{{Ford-mallit}}
 
{{Ford-mallit}}
 
{{Ford light trucks, uudemmat}}
 
{{Ford light trucks, uudemmat}}

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)