Ero sivun ”Maavara” versioiden välillä

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
 
===Maavara===
 
===Maavara===
  
Maavaralla tarkoitetaan etäisyyttä auton pohjan ja maan välillä. Yleisimmin maavarasta puhutaan maastoautojen yhteydessä. Maavaraa voidaan korottaa ja laskea erillaisten korotus- ja madallus jousien avulla. Myös rengaskoon vaihtaminen muuttaa maavaraa. Maastoautojen maavara on yleensä yli 200mm mutta se voi olla parhaimmillaan yli puolikin metriä. Normaalin [[henkilöauton]] maavara pyörii siinä 150mm ympärillä, mutta madalletuissa [[Tuning]]-autoissa se voi olla jopa vain 80mm.
+
Maavaralla tarkoitetaan etäisyyttä auton pohjan ja maan välillä. Yleisimmin maavarasta puhutaan maastoautojen yhteydessä. Maavaraa voidaan korottaa ja laskea erillaisten korotus- ja madallus jousien avulla. Myös rengaskoon vaihtaminen muuttaa maavaraa. Maastoautojen maavara on yleensä yli 200mm mutta se voi olla parhaimmillaan yli puolikin metriä. Normaalin henkilöauton maavara pyörii siinä 150mm ympärillä, mutta madalletuissa [[Tuning]]-autoissa se voi olla jopa vain 80mm.

Versio 2. tammikuuta 2007 kello 18.43

Maavara

Maavaralla tarkoitetaan etäisyyttä auton pohjan ja maan välillä. Yleisimmin maavarasta puhutaan maastoautojen yhteydessä. Maavaraa voidaan korottaa ja laskea erillaisten korotus- ja madallus jousien avulla. Myös rengaskoon vaihtaminen muuttaa maavaraa. Maastoautojen maavara on yleensä yli 200mm mutta se voi olla parhaimmillaan yli puolikin metriä. Normaalin henkilöauton maavara pyörii siinä 150mm ympärillä, mutta madalletuissa Tuning-autoissa se voi olla jopa vain 80mm.