Ero sivun ”Senova” versioiden välillä

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Fuller siirsi sivun Beijing Auto Senova uudelle nimelle Senova)
Rivi 37: Rivi 37:
 
{{Korjattava/kuvitus}}
 
{{Korjattava/kuvitus}}
  
[[Luokka:Beijing Auto|Senova]]
+
[[Luokka:Senova]]
[[Luokka:Mallit|Senova]]
 

Versio 29. joulukuuta 2016 kello 18.11

BAIC Senova on kiinalainen BAIC-automerkin sedan-malli.

Yleistä

BAIC käytti Senovan valmistukseen Saab 9-5:n tekniikkaa, jonka oikeudet se osti GM:ltä vuonna 2009. Senovan akseliväli kasvoi 9-5:n 2703 mm:n akselivälistä 2755 mm:n.

Mainoksissa autoa mainostaa yhdysvaltalaisnäyttelijä Nicholas Cage.

Senova on suunniteltu kilpailemaan eritoten japanilaisia keskikokoisia sedaneja vastaan.

BAIC Senova D50

  • 1.5, 1499 cc, 83 kW

Perusmallissa on mm. 2 turvatyynyä, ilmastointi ja CD-soitin. Comfort-taso lisää mm. ESP-järjestelmän, kun taas Elite-taso lisää mm. lämmitettävät peilit, sivuturvatyynyt ja nahkaistuimet. Luxury-taso lisää vielä mm. monitoiminäytön ja sadetunnistimen.

BAIC Senova D60

  • 1.8, 1799 cc, 130 kW

Comfort-tasossa on mm. aluvanteet, CD/MP3-soitin, monitoimiratti, ilmastointi, 2 turvatyynyä ja ESP. Elite-taso lisää mm. kattoikkunan, avaimettoman järjestelmän, nahkaiset/sähkösäätöiset istuimet, automaatti-ilmastoinnin ja sivu/pääturvatyynyt. Luxury-taso lisää mm. Xenon-valot, ilmastoidut istuimet ja DVD-soittimen.

BAIC Senova D70

  • 1.8, 1799 cc, 130 kW
  • 2.0, 1992 cc, 150 kW
  • 2.3, 2290 cc, 184 kW

1.8 litraisen varustetasot ovat Government ja Executive. Xenon-valot, aluvanteet, vakionopeussäädin, nahka/sähköistuimet, CD/DVD-soitin, automaatti-ilmastointi, 6 turvatyynyä, ESP ja parkkikamera on vakiona jo perusmallissa. Executive lisää mm. vielä minijääkaapin, värinäytöt taakse ja hierontatoiminnon takaistuimille.

2.0/2.3-litraisissa aluvanteet, sähkövarusteet, 11-kaiuttiminen audiojärjestelmä, 2-alueinen ilmastointi ja 4 turvatyynyä on Fashion-tasossa vakiona. Comfort-taso lisää mm. sadetunnistimen ja sähköiset etuistuimet, kun taas Elite-taso lisää mm. kattoikkunan, vakionopeussäätimen, nahkaistuimet ja pääturvatyynyt. Luxury-taso antaa mm. DVD/Bluetooth-järjestelmän, Xenon/LED-ajovalot ja lämmitettävät/ilmastoidut istuimet.

Linkit


Nahtavyys.gif Tätä artikkelia on pyydetty kuvitettavaksi.
Syy: {{{1}}}. Tarkempia tietoja saattaa olla sivulla AutoWiki:Artikkelitoiveet.