Muokataan sivua Suomen Autoklubi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 21: Rivi 21:
  
 
=== Yhdistymiset 1966 ja 1972 ===
 
=== Yhdistymiset 1966 ja 1972 ===
Vuonna 1966 kaksi muuta autojärjestöä [[Maaseudun Autoliitto]] (MAL) ja [[Yleinen Autoliitto]] (YAL) yhdistyivät ja toimivat epävirallisella nimellä Suomen Autoliitto. Nimeä ei voitu rekisteröidä, koska Suomen Autoklubi oli jo varannut sen. Suomen Autoliitto ja Autoklubi yhdistyivät 1972 [[Autoliitto|Autoliitoksi]].
+
Vuonna 1966 kaksi muuta autojärjestöä [[Maaseudun Autoliitto]] (MAL) ja [[Yleinen Autoliitto]] (YAL) yhdistyivät ja toimivat epävirallisella nimellä Suomen Autoliitto. Nimeä ei voitu rekisteröidä, koska Suomen Autoklubi oli jo varannut sen. Suomen Autoliitto ja Autoklubi yhdistyivät 1972 Autoliitoksi.
  
 
== Lähteet ==
 
== Lähteet ==

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)