Muokataan sivua Volkswagen Golf Plus

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 133: Rivi 133:
  
 
=== Saatavilla olevat lisävarusteet Suomessa vuonna 2006 ===
 
=== Saatavilla olevat lisävarusteet Suomessa vuonna 2006 ===
Metalli- ja helmiäisväri, nahkasisustus "Vienna" ja urheiluistuimet eteen, 6-levyn CD-vaihtaja (vain Comfort- ja Sportlineen), mutkassa kääntyvät Bi-Xenon -kaasupurkausvalot, [[sadetunnistin]] ja automaattisesti himmentyvä sisäpeili (vakiona Comfortlinessa), [[ESP]], eteenpäin käännettävissä oleva oikea etuistuimen selkänoja (ei nahkasisustuksen yhteydessä), Etuistuimien ristiseläntuensäätö ja oikean etuistuimen korkeussäätö Trendlineen (vakiona vakiona Comfort- ja Sportlinessä), auto ilman malli- ja moottorimerkintää, irrotettava vetokoukku, jäykempi jousitus ja moottoritilan alasuoja sekä 20 mm korkeampi maavara (ei Sportlineen), keskikyynärnoja edessä, muunneltava tavaratilanpohja (vakiona Comfort- ja Sportlinessa), nahalla päällystetty 3-puolainen ratti, autonavigaattori, hälytin, pysäköintitutka taakse, sivuturvatyynyt myös taakse, sumuvalot, sytytin ja tuhkakuppi, sähkökäyttöinen lasinen kattoluukku, takakaiuttimet, tummennetut takasivulasit ja takalasi, täysautomaattinen ilmastointi, urheilullinen alusta (vakiona Sportlinessä), urheilulliset etuistuimet ja sähkösäätöinen kuljettajanistuin (ei nahkasisustuksen yhteydessä), [[vakionopeussäädin]] (vakiona Comfortlinessä)
+
Metalli- ja helmiäisväri, nahkasisustus "Vienna" ja urheiluistuimet eteen, 6-levyn CD-vaihtaja (vain Comfort- ja Sportlineen), mutkassa kääntyvät Bi-Xenon -kaasupurkausvalot, [[sadetunnistin]] ja automaattisesti himmentyvä sisäpeili (vakiona Comfortlinessa), [[ESP]], eteenpäin käännettävissä oleva oikea etuistuimen selkänoja (ei nahkasisustuksen yhteydessä), Etuistuimien ristiseläntuensäätö ja oikean etuistuimen korkeussäätö Trendlineen (vakiona vakiona Comfort- ja Sportlinessä), auto ilman malli- ja moottorimerkintää, irrotettava vetokoukku, jäykempi jousitus ja moottoritilan alasuoja sekä 20 mm korkeampi maavara (ei Sportlineen), keskikyynärnoja edessä, muunneltava tavaratilanpohja (vakiona Comfort- ja Sportlinessa), nahalla päällystetty 3-puolainen ratti, autonavigaattori, hälytin, pysäköintitutka taakse, sivuturvatyynyt myös taakse, sumuvalot, sytytin ja tuhkakuppi, sähkökäyttöinen lasinen kattoluukku, takakaiuttimet, tummennetut takasivulasit ja takalasi, täysautomaattinen ilmastointi, urheilullinen alusta (vakiona Sportlinessä), urheilulliset etuistuimet ja sähkösäätöinen kuljettajanistuin (ei nahkasisustuksen yhteydessä), vakionopeussäädin (vakiona Comfortlinessä)
  
 
== Mitat ==
 
== Mitat ==

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: