Ero sivun ”Walter da Silva” versioiden välillä

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
 
(5 välissä olevaa versiota 3 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Walter da Silva''' (s. 27.2 1951 Italian Leccossa) on autosuunnittelija <ref>http://wikicars.org/en/Walter_da_Silva</ref>. Hän on nykyisin vastuussa [[Seati]]in, [[Audi]]n ja [[Lamborghini]]n muotoilusta. Hänen ensimmäinen työnsä Audi AG:lle oli [[Audi A4 B7]] mallin suunnittelu.   
+
'''Walter da Silva''' (s. 27.2 1951 Italian Leccossa) on autosuunnittelija. Hän on nykyisin vastuussa [[Seat]]in, [[Audi]]n ja [[Lamborghini]]n muotoilusta. Hänen ensimmäinen työnsä Audi AG:lle oli [[Audi A4 B7]] mallin suunnittelu.   
  
da'Silva tuli tunnetuksi muotoilemalla [[Alfa Romeo 156]] ja [[Alfa Romeo 147|147]] mallit. [[Alfa Romeo]]sta hänet kaapattiin [[Seat]]ille, jossa hän suunniteli [[Seat León|León]] ja [[Seat Toledo|Toledo]] mallit samalla urheilullisella filosofialla.  
+
da'Silva tuli tunnetuksi muotoilemalla [[Alfa Romeo 156]] ja [[Alfa Romeo 147|147]] mallit. [[Alfa Romeo]]sta hän siirtyi [[Seat]]ille, jossa hän suunniteli [[Seat Leon|León]] ja [[Seat Toledo|Toledo]] mallit samalla urheilullisella filosofialla.  
  
da'Silvan ensimmäinen työ pääsuunnittelijana [[Lamborghini]]ssa [[2006]] oli [[Lamborghini Miura]]-konsepti, jota esiteltiin ensimmäisen kerran [[Los Angelesin autonäyttelyssä]] [[tammikuu]]ssa.
+
da'Silvan ensimmäinen työ [[Lamborghini]]n pääsuunnittelijana oli vuonna [[2006]] [[Lamborghini Miura#Miura_Concept|Lamborghini Miura-konsepti]], jota esiteltiin ensimmäisen kerran [[Los Angelesin autonäyttely]]ssä tammikuussa.
  
 
Hänen mieliprojektiaan on ollut uusi [[Audi A5]], jota esiteltiin [[2007]].
 
Hänen mieliprojektiaan on ollut uusi [[Audi A5]], jota esiteltiin [[2007]].
Rivi 13: Rivi 13:
 
* [[Alfa Romeo 147]]
 
* [[Alfa Romeo 147]]
 
* [[Audi A4 B7]]
 
* [[Audi A4 B7]]
* [[Audi TT mk2 ]]
+
* [[Audi TT mk2]]
 
* [[Seat Altea]]
 
* [[Seat Altea]]
  
== Viitteet ==
+
== Lähteet ==
 +
* [http://wikicars.org/en/Walter_da_Silva Wikicars - Walter da Silva]
  
<references/>
+
{{Tynkä}}
  
{{tynkä}}
+
[[Luokka:Henkilöt|Silva]]
[[luokka:henkilöt]]
 

Nykyinen versio 26. marraskuuta 2016 kello 15.55

Walter da Silva (s. 27.2 1951 Italian Leccossa) on autosuunnittelija. Hän on nykyisin vastuussa Seatin, Audin ja Lamborghinin muotoilusta. Hänen ensimmäinen työnsä Audi AG:lle oli Audi A4 B7 mallin suunnittelu.

da'Silva tuli tunnetuksi muotoilemalla Alfa Romeo 156 ja 147 mallit. Alfa Romeosta hän siirtyi Seatille, jossa hän suunniteli León ja Toledo mallit samalla urheilullisella filosofialla.

da'Silvan ensimmäinen työ Lamborghinin pääsuunnittelijana oli vuonna 2006 Lamborghini Miura-konsepti, jota esiteltiin ensimmäisen kerran Los Angelesin autonäyttelyssä tammikuussa.

Hänen mieliprojektiaan on ollut uusi Audi A5, jota esiteltiin 2007.

Hän on ollut mukana suunnittelemassa ainakin seuraavia autoja:

Lähteet[muokkaa]


Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa AutoWikiä laajentamalla artikkelia.