Muokataan sivua Auto Union GP-autot

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 8: Rivi 8:
 
*[[Auto Union Typ C]]<br>
 
*[[Auto Union Typ C]]<br>
 
*[[Auto Union Typ D]]<br>
 
*[[Auto Union Typ D]]<br>
Mercedes-Benzin käytettyä kilpa-autoissaan [[moottori|moottoreinaan]] lähinnä [[R8]]:ja auton etuosaan asennettuna, oli Auto Unionilla auton keskelle, kuljettajan taakse sijoitetut [[V16]]-moottorit pitkään voimanlähteinään. GP-sarjan sääntöjen muututtua teknisesti juuri ennen 2. maailmansodan alkua vaihtoi Auto Union Typ D:hen koneeksi kahdella mekaanisella ahtimella varustetun [[V12]]-moottorin.
+
Mercedes-Benzin käytettyä kilpa-autoissaan [[moottori|moottoreinaan]] lähinnä [[R8]]:ja, oli Auto Unionilla [[V16]]-moottorit pitkään voimanlähteinään. GP-sarjan sääntöjen muututtua teknisesti juuri ennen 2. maailmansodan alkua vaihtoi Auto Union Typ D:hen koneeksi kahdella mekaanisella ahtimella varustetun [[V12]]-moottorin.
 
==Tekniset tiedot==
 
==Tekniset tiedot==
 
{| class="wikitable"  
 
{| class="wikitable"  

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: