Muokataan sivua Cadillac Eldorado 4. sukupolvi

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 54: Rivi 54:
 
[[Tiedosto:1959 Cadillac-14.jpg|right|250px]]
 
[[Tiedosto:1959 Cadillac-14.jpg|right|250px]]
 
{{Pääartikkeli|Cadillac Eldorado Brougham}}
 
{{Pääartikkeli|Cadillac Eldorado Brougham}}
 
Vuosina 1959 ja 1960 myyty Series 6900 Eldorado Brougham oli saanut myös uudet muodot. Vuosimallin 1959 Eldorado Broughamin peräevät eivät olleet niin radikaalisti muotoillut kuin muissa saman vuoden Cadillaceissa, vaan muistuttivat enemmän vuosimallin 1960 Cadillacien maltillisempia muotoja. Takapuskurin muoto taas pysyi molempina mallin valmistusvuosina vuosimallin 1959 Cadillacien puskuria muistuttavana. Kromikoristeiden käyttö oli todella maltillista, mikä korostaa auton puhtaita ja selkeitä muotoja. Eldorado Broughamin katon takaosan kulmikas muoto oli mallille yksinomainen, mutta samalla se visio tulevan vuosikymmenen design-suuntauksia.
 
 
Cadillac oli ulkoistanut Eldorado Broughamien edelleen käsityönä tapahtuneen kokoonpanon pitkäaikaiselle yhteistyökumppanilleen Pininfarinalle ja autojen kokoonpano tapahtui Italiassa. Jostain syystä nyt, kun autoja kokoonpaneva tehdas oli vaihtunut Fleetwoodista Pininfarinaksi, Eldorado Brougham sai koristekapseleihinsa ja kynnyksien koristepaneeleihin "Fleetwood"-tunnukset, joita ei edeltäneessä korimallissa ollut. Lisäksi korin ulkopinnassa, vuonna 1959 etulokasuojissa ja vuonna 1960 korin takaosan kyljissä, oli Fleetwood-vaakunat, jotka kauempaa katsottuna muistuttivat designiltaan Pininfarinan logoa.
 
 
Eldorado Broughamien varustuksen tasoa oli tuotu lähemmäs muita Cadillaceja, silti mallin vakiovarustukseen kuuluivat edelleen kaikki Cadillacien vakio- ja lisävarusteet. Muutoinkin malli oli lähentynyt edullisempia sisarmallejaan, sillä se jakoi nyt saman 130" akselivälillä olleen alustansa Series 6300 De Villen ja Series 6400 Eldoradon kanssa.
 
 
Vuosimalli 1960 oli tämän Cadillacin loisteliaan ja ainutkertaisen mallin viimeinen.
 
  
 
==Mitat==
 
==Mitat==

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)