Keskustelu:Mercedes-Benz

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jmr: Pitäisikö Mersun sivujen olla Mercedes-Benz_C vai MB_C esim. C-sarjan kohdalla.

Tuomas: Virallisesti vois olla Mercedes-Benz_C ja jos halutaan niin voi myös tehdä MB_C sivun mistä on suora-ohjaus tuonne oikealle sivulle, näin linkeistä saa sit lyhyempiä (jos halutaan).

Kukahan Sherlock on keksinyt tuon: "AutoWiki kaipaa apuasi! Tarvitsemme kirjoittajia mukaan luomaan Suomen laajinta DaimlerChrysler -autotietokantaa. Vähäinenkin osallistuminen auttaa meitä eteenpäin kohti tavoitettamme. Jos huomaat asiavirheen tai puutteen, klikkaa muokkaa-välilehteä ja korjaa vääryys.". Ei muuten, onhan tuo asiaa, mutta niin se on koko projektinkin kanssa :)--FSO 9. elokuuta 2005 kello 19:25:16 (EEST)

Ideahan tässä on ollut se.. että VAG:lla on ollut ehkä parhaiten jäsennellyt sivut autowikissä. sen pohjalta on ollut hyvä rakentaa näitä mersu-sivuja. "AutoWiki kaipaa apuasi! Tarvitsemme..." siinähän on ideana se, että mahdollisimman moni tajuaisi alkaa lisäämään tänne faktaa... tuo huomautus on siis sinänsä ok. --tuntematon

Mihinkäs MB_Vito laitetaan? Voin laittaa Vito 110:n kuvan heti jos joku naputtelee tekstiä. --jmr 28. lokakuuta 2005 kello 13:16:17 (EEST)

Miten pitäisi tehdä tuossa mallisarjalistassa, kun on esimerkiksi E-sarjaan tyyppikoodeiksi merkitty W124, S124, C124, A124 jne. Eikö pitäisi silloin myös väyryseen ja w211 laittaa kaikki korimallit W,S,V... Vai, kaikkiinko vain yksi esim. W124. Ja mikä ihme tuo K-malli on? Ja lisäksi tuolla kerrotaan että maasturien tyyppikoodien edessä oleva kirjain olisi G. Ei ole maastureilla kai omaa kirjainta, mutta uudesta GL:stä on käytetty X-kirjainta.-Mikkopsoni