AutoWiki:Tietoja

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

AutoWiki on vuonna 2005 elokuussa aloitettu projekti, jonka tarkoituksena on tarjota autoista kiinnostuneille kattava tietopaketti kaikkeen autoiluun liittyvään. Artikkelit kaikista merkeistä, malleista, vioista ja niiden korjausohjeista sekä tieto kaikesta muusta autoiluun liittyvästä ovat erittäin tervetulleita.

Sivuston sisältö on kokonaisuudessaan käyttäjien tuottamaa. Jokaisella lukijalla on mahdollisuus muokata sisältöä vapaasti ja siksi pyydämmekin, että annat oman panoksesi AutoWikiin kirjoittamalla omat tietosi muiden saataville.

Sivuston tekninen tarjoaja on Nordic Web Hotel Oy. Sivuston ylläpitäjään saa yhteyden sähköpostilla osoitteesta: webmaster ät autowiki.fi

Tietoa voi hakea vasemmalla olevan Etsi-toiminnon avulla. Jos haluttua tietoa ei löydy, artikkelitoiveen voi jättää muille kirjoittajille.

Osallistu sisällön laadintaan

AutoWiki kaipaa apuasi! Tarvitsemme kirjoittajia mukaan luomaan Suomen laajinta autotietokantaa. Vähäinenkin osallistuminen auttaa meitä eteenpäin kohti tavoitettamme. Jos huomaat asiavirheen tai puutteen, klikkaa muokkaa-välilehteä ja korjaa vääryys.