Etusivu

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tervetuloa AutoWikiin, ilmaiseen ja vapaasti muokattavaan autotietopankkiin.

Kaikki sivut aakkosjärjestyksessä · Erikoissivut · Keskustele AutoWikistä · Uudet sivut · Yleiset ohjeet

I-pallo taustavärillä2.png

Tietoa AutoWikistä

Ford Bronco Big Bend, 2021 etu.jpg

AutoWikin tarkoituksena on tarjota autoilusta kiinnostuneille kattava, vapaa tietokanta kaikkeen autoiluun liittyvään. Kaikki merkit, kaikki mallit, kaikki viat, niiden korjausohjeet ja tieto kaikesta muusta autoiluun liittyvästä on erittäin tervetullutta.

Sivuston sisältö on kokonaisuudessaan käyttäjien tuottamaa. Jokaisella lukijalla on mahdollisuus muokata sisältöä vapaasti ja siksi pyydämmekin, että annat oman panoksesi AutoWikin sisältöön kirjoittamalla omat tietosi muiden saataville. Tällä hetkellä AutoWikin tietokannassa on 7 056 sivua.

Voit hakea tietoa vasemmalla olevan etsi-toiminnon avulla. Jos et löydä haluamaasi, voit jättää artikkelitoiveen muille kirjoittajille.

Audi Q4 Sportback e-tron etu.jpg

Osallistu sisällön laadintaan

AutoWiki tarvitsee kirjoittajia mukaan luomaan Suomen laajinta autotietokantaa. Vähäinenkin osallistuminen auttaa meitä eteenpäin kohti tavoitettamme. Jos huomaat asiavirheen tai puutteen, klikkaa muokkaa-välilehteä ja korjaa vääryys.

Miten muokata sivuja?

Sivusto toimii kuten wikit yleensäkin, eli kaikki materiaali on vapaasti muokattavissa, ja uutta materiaalia saa luoda halunsa mukaan. Jos haluat tietää artikkelien muokkaamisesta lisää, lue ohje.

Cscr-featured.png

Suositeltu artikkeli

Mercedes-Benz 220 SEb-C (W 111) 1961 etu.jpg

Mercedes-Benz 220 SEb Coupé lanseerattiin 24. helmikuuta 1961, Untertürkheimissa olevan Daimler-Benz-museon avajaisissa. Tyylikäs ja edustava uusi malli oli seuraaja 128-sarjan Coupélle, jonka valmistus oli lopetettu jo lokakuussa 1960. Alkuperäinen mallitunnus oli virallisesti muotoa 220 SEb/C, jossa kirjain "b" ilmaisi autojen kuuluvan uuteen 111-sarjaan (erotuksena edeltäneestä 220 SE(a) -mallista) ja kirjain "C" ilmaisi kyseessä olevan coupé-korisen version.

Avomalli sai myös tunnuksen 220 SEb/C. Tästä kuvauksesta luovuttiin syksyllä 1965, 250 SE Coupén tultua markkinoille. Lue lisää...

I-pallo taustavärillä2.png

Ajankohtaista


Artikkelikategorioita


Aihepiirien omat kokonaisuudet


Miten voit auttaa

AutoWiki tarvitsee apuasi! Punainen linkki tarkoittaa, että aiheesta ei vielä ole artikkelia. Voit auttaa kirjoittamalla puuttuvista aiheista.

Täytä artikkelitoive:
DeDion · Richie Ginther · Ford Thunderbird mk9 · Tokion autonäyttely · Alustasarjan asennus · Lagonda 3-litre · Euro Car Show · Abarth 030 · Michele Alboreto · Columbia Motor Truck · Los Angeles Auto Show · Väylätekniikka