Etusivu

AutoWiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tervetuloa AutoWikiin, ilmaiseen ja vapaasti muokattavaan autotietopankkiin.

Kaikki sivut aakkosjärjestyksessä · Erikoissivut · Keskustele AutoWikistä · Uudet sivut · Yleiset ohjeet

I-pallo taustavärillä2.pngTietoa AutoWikistä

Peugeot 107

AutoWikin tarkoituksena on tarjota autoilusta kiinnostuneille kattava, vapaa tietokanta kaikkeen autoiluun liittyvään. Kaikki merkit, kaikki mallit, kaikki viat, niiden korjausohjeet ja tieto kaikesta muusta autoiluun liittyvästä on erittäin tervetullutta.

Sivuston sisältö on kokonaisuudessaan käyttäjien tuottamaa. Jokaisella lukijalla on mahdollisuus muokata sisältöä vapaasti ja siksi pyydämmekin, että annat oman panoksesi AutoWikin sisältöön kirjoittamalla omat tietosi muiden saataville. Tällä hetkellä AutoWikin tietokannassa on 5 285 sivua.

Voit hakea tietoa vasemmalla olevan etsi-toiminnon avulla. Jos et löydä haluamaasi, voit jättää artikkelitoiveen muille kirjoittajille.

Osallistu sisällön laadintaan

Autot matkalla AutoWikiin

AutoWiki tarvitsee kirjoittajia mukaan luomaan Suomen laajinta autotietokantaa. Vähäinenkin osallistuminen auttaa meitä eteenpäin kohti tavoitettamme. Jos huomaat asiavirheen tai puutteen, klikkaa muokkaa-välilehteä ja korjaa vääryys.

Miten muokata sivuja?

Sivusto toimii kuten wikit yleensäkin, eli kaikki materiaali on vapaasti muokattavissa, ja uutta materiaalia saa luoda halunsa mukaan. Jos haluat tietää artikkelien muokkaamisesta lisää, lue ohje.


Cscr-featured.png

Suositeltu artikkeli

Alfa Romeo V6-moottori

Volkswagen Golfin viides korimalli esiteltiin vuonna 2003. Alkuun mallista ei ollut tarkoitus esitellä lainkaan farmariversiota, mutta myöhemmin suunnitelmat kuitenkin muuttuivat ja Variant-farmari esiteltiin noin neljä vuotta hatchback-mallin jälkeen. Golf on voittanut yli 25 palkintoa yli 16 eri maassa. Malli suunniteltiin valmistettavaksi aikaisempaa halvemmin, nopeammin ja paremmin. Lue lisää...

I-pallo taustavärillä2.png

Ajankohtaista

 • Kokoontaittuvalla kovakatolla varustettu BMW 4-sarjan Cabrio (F33) tuli myyntiin maaliskuussa 2014. Coupé-cabriolet on saatavana ottomoottorisena 428i-, 428i xDrive- ja 435i- sekä dieselmoottorisena 420d -mallina.
 • Uudistettu Toyota Aygo esiteltiin Geneven autonäyttelyssä ja sen tuotanto aloitettiin keväällä.
 • Uudet, toisen sukupolven Citroën C1 -mallit tulivat myyntiin Euroopassa.
 • Citroënin uutuusmalli C4 Cactus tulee myyntiin syksyllä.
 • Škoda aloitti maakaasukäyttöisen Octavia G-TEC -mallin valmistuksen keväällä 2014.
 • Suomeen saatiin ensimmäinen polttokennoauto, Hyundai ix35 Fuel Cell
 • BMW esitteli keväällä 2014 uuden Minin.
 • Volkswagen toi markkinoille uuden kompaktin Golf Sportsvan -tila-automallinsa.
 • BMW esitteli keväällä 2014 uudet M3- ja M4 -mallinsa.
 • Renaultin tuorein uutuus on Méganen viistoperämallin eli HB:n sekä Sport Tourer -farmarin päivittäminen Renaultin uuden brändi-ilmeen mukaiseksi.
 • Nissan täydentää mallistoaan uudella X-Traililla. Malli myyntiin alkusyksystä 2014.
 • Alkuvuodesta 2014 Toyota Verso -malliston moottorivalikoimaa kasvatettiin BMW:n valmistamalla, 112-hevosvoimaisella, 1,6-litraisella turbodiesel-moottorilla.
 • Ulkonöllään mielipiteet jakava Nissan Juke sai kasvojenkohotuksen.


Artikkelikategorioita


Aihepiirien omat kokonaisuudet

Miten voit auttaa

AutoWiki tarvitsee apuasi! Punainen linkki tarkoittaa, että aiheesta ei vielä ole artikkelia. Voit auttaa kirjoittamalla puuttuvista aiheista.

Täytä artikkelitoive:
Suzuki Grand Vitara . DeDion · Richie Ginther · Ford Thunderbird mk9 · Tokion autonäyttely · Alustasarjan asennus · Lagonda 3-litre · Euro Car Show · Abarth 030 · Panhard & Levassor · Columbia Motor Truck · Ford Escort mk5 · Väylätekniikka


Henkilökohtaiset työkalut
Google AdSense