AutoWiki:Vastuuvapaus

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
AutoWiki ei takaa tietojen oikeellisuutta

AutoWiki on vapaasti muokattavissa oleva tietosanakirja. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata AutoWikin artikkeleja.

AutoWikista löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta AutoWiki ei kuitenkaan voi taata AutoWikissa olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan AutoWikissa, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki AutoWikista löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Kukaan AutoWikin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

AutoWikissa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo käyttäjän, AutoWikin tai kenenkään AutoWikiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Kenellä tahansa on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia AutoWikista, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Toisten osapuolten materiaali

AutoWiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö AutoWikissa anna kenellekään oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, AutoWikilla ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä AutoWiki siten voi myöntää kenellekään oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Laillinen asema

AutoWikista löytyvä tieto saattaa rikkoa lakia joissain valtioissa, joiden alueelta AutoWikia luetaan. AutoWiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska AutoWikin tieto on fyysisesti talletettu Suomeen, AutoWiki nauttii tallennuspaikassaan Suomen perustuslain ja Yhdistyneiden kansakuntien yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapautta. Kaikkien valtioiden lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi AutoWiki ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita AutoWikin käyttäjä tekee lukiessaan AutoWikia tai luodessaan hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista AutoWikiin.

Tarvittaessa käänny asiantuntijan puoleen

Jos tarvitset tarkkoja neuvoja jostain aiheesta (esimerkiksi täsmällisiä ajoneuvoteknisiä neuvoja), käänny osaavan asiantuntijan puoleen.