Keskustelu:Alfa Romeo 8C

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi mallit pitää linkittää wikin ulkopuolelle? Eikö niille voi tehdä omia mallisivuja? --NJo 28. heinäkuuta 2006 kello 21:32:49 (EEST)

Siivoilin vähän sivua, ei ole hyvä linkittää ulos wikistä keskeltä artikkelia, menee koko autowikin idea....--Jokke 28. heinäkuuta 2006 kello 22:06:11 (EEST)


1) Ei malleja varmaankaan pidä linkittää ulos, vaan eipä sitä "säännöissä" ole kiellettykään...


--Tspark 75 29. heinäkuuta 2006 kello 00:49:51 (EEST)

Moi, ideana on että tiedot ovat tässä autowikissä, muutenhan voisi tehdä pelkän linkkilistan eri merkeistä ja malleista. Mahdolliset lähteet ja linkit asiaan liittyviin tietoihin voi merkitä artikkelin loppuun. Kuten huomaat lähteitä ei ole merkitty kovinkaan moneen artikkeliin, mutta suoraa kopiointia ei tietenkään saa harrastaa, kaikki tieto on jostain lähteestä kuitenkin saatu. Lisäksi ei ole järkevää esim. tehdä yhden automallin jokaisesta erilaisesta moottorista omaa sivua, täälläkin on jo sellaisia. Helpoiten idea selviää kun hiukan katselee miten noita sivuja on yleensä tehty. Mitään varsinaista tyyliopasta ei ole. Malli sivuille on hyvä laittaa malli malline (+ luokat artikkelin loppuun) ja tiedot siihen kuten ohjeessa on (mahdollisuuksien mukaan), jotta autowikin sivujen ulkonäkö olisi yhteneväinen. --Jokke 29. heinäkuuta 2006 kello 02:32:15 (EEST)